Federación Estatal de Organizaciones Feministas

Portada del sitio > Noticias > Malabaristes de la vida: els feminismes fem camí

Malabaristes de la vida: els feminismes fem camí

Jueves 21 de mayo de 2020

Us convidem a compartir un espai virtual amb dones que parlaran sobre experiències en xarxes de suport i sororitat feministes que estan donant una resposta a les necessitats bàsiques.

Les inscripcions estaran obertes fins el dia 25 a les 11h. La trobada serà virtual a través de la plataforma Zoom. Places limitades. Acte no mixt.

Quan: dilluns 25 de maig a les 18h

Places limitades!

*Acte no mixt!

Aquesta serà una trobada virtual a través de la plataforma digital Zoom, que pots instal·lar de manera gratuïta al teu ordinador o bé al teu mòbil.

A continuació et donem algunes indicacions tècniques que et facilitaran la connexió:

En primer lloc haurem d’instal·lar-nos l’App Zoom Cloud Meetings en el nostre dispositiu mòbil, la podem trobar a Google Store (en cas que el nostre sistema operatiu sigui Android), o a l’Apple Store (en cas que sigui IOS).

Per aquelles que tingueu una webcam i us sigui més útil realitzar les reunions mitjançant un ordinador no cal que us instal·leu cap aplicació, simplement heu d’accedir a la pàgina web de Zoom mitjançant aquest enllaç (https://zoom.us/).

Els passos següents són els mateixos per a ordinador que per a mòbil.

Un cop hàgim realitzat el primer pas ens haurem de registrar per tal de començar a fer-ne ús.

Per a registrar-nos simplement hem de seguir els passos que ens marcarà l’aplicació, haurem de posar el nostre correu i, a continuació, el nostre nom i cognom. Ara l’aplicació ens enviarà un correu en el qual haurem d’activar el nostre compte. Un cop realitzat aquest pas haurem de posar una contrasenya d’ús personal i ja podrem iniciar sessió i començar a utilitzar l’aplicació.

Un cop t’inscriguis et farem arribar les dades per accedir a la trobada virtual, però et recomanem que prèviament tinguis instal·lat el programa.

Inscriu-te aquí!!


Ver en línea : http://www.xarxafeminista.org/xarxa...