Federación Estatal de Organizaciones Feministas

Portada del sitio > Noticias > Desvelar el Gènere de la Cultura cicle de conferències

Desvelar el Gènere de la Cultura cicle de conferències

Miércoles 14 de septiembre de 2016

VOS CONVIDEM A LA INTERESSANT ACTIVITAT QUE HEM ORGANITZAT AL VOLTANT DE LES CAUSES DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA ELS DIES 28,29,30 DE SETEMBRE: DEUS XARRADES-DEBAT I UN ESPECTACLE TEATRAL.

L’eradicació de la violència masclista ens exigix una profunda reflexió sobre les seues causes arrelades en la pròpia organització i estructura social. Continuem transmetent una cultura en la qual els xics són els protagonistes i les xiques són invisibles i en què l’amor romàntic seguix constituint un element central de la biografia femenina.

La Casa de la Dona de València vos convida a tres activitats formatives que es complementen entre si amb l’objectiu de contribuir a aquesta reflexió sobre les causes de la violència masclista. La proposta inclou dues xarrades-debat amb la participació de reputades expertes al voltant del currículum ocult en l’ensenyament i els processos de socialització diferenciada de xics i xiques, dos aspectes que recolzen els models de masculinitat i feminitat que perpetuen la violència masclista. Complementem el cicle amb un espectacle teatral en clau d’humor a càrrec de la companyia ‘Las XL’ per a desmuntar els mites de l’amor romàntic.
Volem contribuir amb aquesta proposta a ‘Desvelar el gènere de la cultura’ des del saber de les dones, saber feminista.
Anima’t a participar.
Colegio Mayor Rector Peset 28/30 setembre/ Ca Revolta 29 setembre
https://www.facebook.com/Casa-de-la-Dona-538023512900800/


Ver en línea : https://www.facebook.com/events/128...

Portafolio