Federación Estatal de Organizaciones Feministas

Portada del sitio > Noticias > Movilizaciones > Acciones > ACTIVIDADES 8 DE MARZO. BARCELONA

ACTIVIDADES 8 DE MARZO. BARCELONA

Lunes 7 de febrero de 2011

ACTIVIDADES 8 DE MARZO BARCELONA

* Dilluns 7 de març a les 21h a Plaça Universitat: Manifestació nocturna de dones, lesbianes i trans: “Fem-nos fortes, fem-ho juntes: la nit és nostra!” en el marc de les Jornades Autònomes d’acció feminista “Se va a armar la gorda”

* Dimarts 8 de març, a les 17.45h., Acció unitària per visibilitzar els efectes de la crisi en les dones: Metro Passeig de Gràcia (L3, L4) sortida Aragó (vorera esquerra de Pg. de Gràcia mirant a muntanya).

* a les 19h, a Plaça Universitat de Barcelona: Manifestació unitària “Nosaltres exigim, unides decidim”, fins a la Plaça St. Jaume.

* Divendres 11 de març
: de 22 a 2h:Festa de dones al Centre Cívic La Farinera del Clot. Organitza la Comissió 8 de març. Amb música i molta alegria, punxaran les magnífiques DJ Sabotage i DJ Coraje! Col·laboració solidària: 3€ / Dones a l’atur gratix

* Diumenge 20 de març, 12h. a la Plaça de les Dones: Concentració internacional de solidaritat amb les dones en revolta dels països àrabs.

* Dijous 24 de març, 19h. a Ca la Dona : Taula rodona sobre Feminismes, Laicitat i Ciutadania: dones lliures, estat laic. Amb la participació de María-Milagros Rivera Garretas (Duoda), Fatima Ahmed ( Ibn Batuta ), Sylviane Dahan (As. catalana de jueus i palestins-Junts) i Rosa Solé (Col·lectiu de dones en l’esglèsia). Presentació: Mercè Otero Vidal. Organitza Ca la Dona.